מריה פררה נ' קרן מקפת-מרכז לפנסיה ותגמולים אגודה שיתופית בע"מ

: | גרסת הדפסה
ק"ג
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
28985-05-10
5.8.2010
בפני :
ד"ר אריאלה גילצר-כץ

- נגד -
:
אנה מריה פררה
:
קרן מקפת-מרכז לפנסיה ותגמולים אגודה שיתופית בע"מ
פסק-דין

פסק דין

בתביעה זו מתבקש בית הדין להצהיר כי התובעת היתה ידועתו בציבור של המנוח יגאל ליפקין ז"ל בעל מספר זהות 008412140 (להלן: המנוח) וזאת לצורך קבלת קצבת שאירים על פי תקנונה של הנתבעת.

כתמיכה בתביעה הגישה התובעת תצהיר מטעם, תצהיר מטעם בת המנוח מבת זוגו הראשונה ממנה התגרש, את צוואת המנוח, תדפיסים בנקאיים המעידים על קיומו של חשבון בנק משותף לתובעת ולמנוח ומכתבים אשר שלח המנוח לנתבעת.

הנתבעת השאירה את ההחלטה לשיקול דעת בית הדין.

לאחר עיון בבקשה ובתצהירים התומכים בה ולאחר שהשתכנענו כי המנוח והתובעת חיו כבני זוג, ניהלו משק בית משותף תחת קורת גג אחת הרינו להצהיר כי התובעת היתה ידועתו בציבור של המנוח מר יגאל ליפקין ז"ל וזאת לצורך קבלת קצבת שאירים על פי תקנונה של הנתבעת.

ניתן היום, כ"ה אב תש"ע, 05 אוגוסט 2010, בהעדר הצדדים.

נ.צ. (ע) מר דוד טבח

ד"ר אריאלה גילצר-כץ שופטת

נ.צ. (מ) מר יצחק גלנטי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>